Kandidaat vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor onze ploeg. Het profiel omschrijven wij als iemand met een portie gezond verstand, sociaal vaardig, vriendelijk, discreet, respectvol voor de klanten, affiniteit met mensen in sociale noodsituaties, hulpvaardig zijn en collegiaal kunnen samenwerken. 

Er zijn diverse redenen waarom mensen vrijwilligerswerk doen en iedereen is wel gemotiveerd om iets voor een ander te doen.  Wellicht wil je het ook doen omdat je contact wil hebben met anderen, iets wil doen voor een ander, je vrije tijd nuttig wil besteden, ervaringen wil opdoen, je talenten wil inzetten, je kennis ter beschikking wil stellen, je kijk op de maatschappij wil verbreden of gewoon om naast je dagdagelijkse werkzaamheden met iets totaal anders bezig wil zijn.

Je kan een keuze maken uit volgende opdrachten: helpen in de winkelruimte waar de kleren verkocht worden, advies en raad geven aan de klanten, helpen bij het sorteren van goederen, helpen bij het onderhoud van de winkel, effen leggen van de kledingsstukken, helpen inpakken van verkochte kleren, een klusjesman is ook welkom,  je taken worden besproken met de coördinator en je doet iets waar je zelf voor open staat.

-mail naar vandewynckelelinda@gmail.com    of 0478/21 44 83